Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pietarin anoppi

 

Tutustuessamme Simon Pietariin tarkemmin, voimme havaita, että hän on perheellinen mies. Pietarilla on anoppi, joka asia käy ilmi Luukkaan evankeliumin luvussa neljä. Tämä lyhyt kertomus todistaa Pietarin perhesuhteista; Luuk. 4:38-41. (rinnakkaispaikat Matt. 8:14-17; Mark. 1:29-34)

 

Jeesus parantaa Simonin anopin ja muita sairaita

 

Jeesus lähti synagogasta ja meni Simonin kotiin. Simonin anoppi oli kovassa kuumeessa, ja Jeesusta pyydettiin auttamaan häntä. Jeesus kumartui hänen ylleen ja nuhteli kuumetta, ja se lähti hänestä. Nainen nousi heti ja palveli heitä.

Auringon laskiessa kaikki erilaisten tautien vaivaamat sairaat tuotiin Jeesuksen luo. Hän pani kätensä jokaisen päälle ja paransi heidät. Monista lähti myös riivaajia, jotka huusivat: "Sinä olet Jumalan Poika!" Mutta hän nuhteli niitä eikä sallinut niiden puhua, koska ne tiesivät, että hän oli Kristus.

 

On kirjoituksia, joissa kerrotaan, että Jeesus asui Pietarin kotona. Raamattu ilmoittaa meille, että Jeesus ei asunut enää Nasaretissa silloin kun Hän aloitti kutsumustyönsä.

Kutsumustyö alkoi Isän Jumalan siunaamilla sanoilla, jotka taivaasta kuuluivat: "Sinä olet minun rakas Poikani, sinuun minä olen mieltynyt."

 

Meille ihmisille on ilman Jeesuksen läsnäoloa seuraavan sivun tapahtumat täysin mahdottomia. Katsotaan kuinka Pietarin kävi.

 

 

©2019 Maailman suurin kalajuttu - suntuubi.com